KAĆA I BANE NA PROSLAVI BANETOVOG 28. ROĐENDANA! VIDEO!

Katarina Živković i Branislav Janković, popularni par sa prošele sezone Farme je ovog vikenda proslavio njegov 28. rođendan u jednom prestoničkom kafiću. Kao što reče novinarka Prve, samo za odabrane.Iako je Bane ostao bez rođendanskog poklona od ove novinarske ekipe, dobra atmosfera nije izostala. Pevale su se karaoke, slavilo i pilo, a Kaća je iskoristila priliku da kaže nešto više o novom singlu i tome gde je snimala pesmu. Kao što ona sama kaže: "U Cecin studio..."

Kako je maneken i nekadašnji farmer rekao, društvo, njih pedesetak, okupili su se u jednom poznatom beogradskom kafiću u centru grada kako bi proslavili njegov 28. rođendan.

- Rođendan sam prooslavio kafiću „Luiđi“. Moje društvo se okupilo prilično rano, već oko pola deset, ali su skoro svi ostali otprilike do tri ujutru. Celo veče smo pevali karaoke i pili medovaču. I stvarno nam je bilo mnogo lepo - priča slavljenik.

Među Banetovim gostima bile su i druge rijaliti zvezde, među kojima su bili Amel Ćeman-Ćemo , manekenka i učesnica Farme, Jelena Stožinić , Agneta Azirović, Marko Đurovski kao i Banetovi mnogobrojni drugari sa fudbala. Tu je, naravno bila i Katarina Živković , Banetova devojka.

- Naravno, i Kaća je bila prisutna na mom rođendanskom slavlju. Od nje sam za rođendan dobio divan poklon, parfem i sat - pohvalio se maneken.

Pogledajte video:

Objavljeno: iYupi Dana: 3.3.11. Uz oznake: , , , . Možete pratiti odgovore prijavom na: RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comments for KAĆA I BANE NA PROSLAVI BANETOVOG 28. ROĐENDANA! VIDEO!

  1. Анониман

    Katarina je kao lutka iz izloga pored ovih tzv. ribetina koje su sve iste naduvanih usta, grudi, frizura. Toliko je lepa da zastaje dah kad je gledam, a zubi, usne, posebna priča, rodjena lepotica.

RECI SVOJE MIŠLJENJE:

PRATI iYupi email-om:

NAJNOVIJE VESTI

Video of a Day

2010 iYupi.com Magazine. All Rights Reserved. - Designed by iYupiDesign