TV PINK: JOVANA I SRĐAN OSTAJU BEZ POSLA!?

Jovana i Srđan ostaju bez posla!
Voditeljski par Jovana Janković i Srđan Predojević uskoro bi mogao da se nađe u nebranom grožđu jer su vlasnici Televizije „Pink“ doneli odluku da i u jesenjoj šemi jutarnji program vode Minja Miletić i Vlada Stanojević. Kako „Alo!“ saznaje, dva tandema će se međusobno smenjivati, što će došljacima sa RTS-a značajno smanjiti obim posla, a samim tim i zaradu:
- Kada su Jovana i Srđan otišli na odmor, čelnici Televizije „Pink“ morali su u rekordnom roku da im nađu zamenu, pa je izbor pao na Minju i Vladu. Iako su u početku bili skeptični kako će gledaoci reagovati na ovu promenu, vrlo brzo se ispostavilo da je mladi par sasvim adekvatna zamena i da je bez problema održao dobar rejting jutarnjeg programa. I kasnije, kada je Minja otišla na odmor, a došla Gordana Uzelac, tendencija dobre gledanosti se nastavila, pa je u vrhu „ružičaste“ televizije odlučeno da podmlađena ekipa nastavi da i od jeseni budi višemilionski auditorijum - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor i dodaje:
- Jovana i Srđan treba zvanično da se vrate sa odmora 30. avgusta, a pre toga će imati sastanak sa Mitrovićima na kojem će im biti predočen plan za jesenju sezonu i ponuđen novi ugovor sa umanjenom sumom, u skladu sa brojem radnih dana - zaključuje naš izvor.
Potvrdu da će Predojević i Jankovićeva dobiti pojačanje od jeseni dobili smo i od Vlade Stanojevića:

- Koliko ja znam, Minja i ja ostajemo u jutarnjem programu i u novoj sezoni, a ovih dana bi trebalo da imamo sastanak sa čelnicima „Pinka“ u vezi sa tim. Postoje dve opcije: da ostanemo da radimo program tokom vikenda ili da se sa Jovanom i Srđanom menjamo iz dana u dan. Videćemo šta će biti odlučeno - rekao nam je Vlada.
Sa druge strane, Jovana Janković nije želela da komentariše naša saznanja:
- Ja sam na odmoru, tako da ne bih sada to komentarisala - bilo je sve što nam je rekla lepa voditeljka.

Odmor od dva meseca!
Jovana Janković i Srđan Predojević počeli su da vode jutarnji program u aprilu, a već početkom jula otišli su na godišnji odmor. Zanimljivo je da njihove kolege, recimo sa RTS-a, nemaju taj luksuz da budu na odmoru dva meseca. O trajanju odmora zaposlenih na RTS-u razgovarali smo sa novinarkom i urednicom „Jutarnjeg programa“ Natašom Miljković, koja nam je odgovorila veoma precizno.
- Novinari na RTS-u koji imaju autorsku emisiju imaju odmor do početka nove sezone, odnosno do 1. septembra, a oni koji nemaju, u šta spada i jutarnji program, imaju odmor od dve do tri nedelje preko leta. Na našoj televiziji je to sa odmorima regulisano zakonom prema kom svako ima pravo na odmor od 20 do 25 radnih dana godišnje. Ukoliko je reč o novinaru sa dužim stažom, onda odmor može i da se produži nekoliko dana - rekla nam je Nataša Miljković.

Objavljeno: iYupi Dana: 12.8.10. Uz oznake: , , , . Možete pratiti odgovore prijavom na: RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comments for TV PINK: JOVANA I SRĐAN OSTAJU BEZ POSLA!?

RECI SVOJE MIŠLJENJE:

PRATI iYupi email-om:

NAJNOVIJE VESTI

Video of a Day

2010 iYupi.com Magazine. All Rights Reserved. - Designed by iYupiDesign