OGNJEN AMIDŽIĆ SE RAZVEO ZBOG HANE!

Nedavno su Ognjen Amidžić, frontmen grupe "Flamingosi" i voditelj popularnog rialiti šoua "Farma", i njegova supruga Milica Amidžić, bivša voditeljka Pinka, a sada direktorka PR službe Telekoma Srbija, saopštili javnosti da su posle četiri godine braka odlučili da se razvedu.Ta vest je iznenadila mnoge, a posebno njihove bliske prijatelje. Nekadašnji supružnici nisu hteli da daju izjave tim povodom, te su odlučili da se oglase saopštenjem za medije, u kojem su naveli da su odlučili da se raziđu ni više ni manje, već kao prijatelji. Kao razlog razlaza naveli su činjenicu da su se tokom godina braka emotivno udaljili. I ništa ne bi bilo čudno da pre par dana do nas nije došla sasvim drugačija priča. Milica i Ognjen su se razveli zbog treće ženske osobe, i to zbog bosanske Paris Hilton, Hane Hadžiavdagić.

Hana, koja trenutno radi za Novu TV, tačnije za emisiju "Red Carpet", pre nekoliko meseci je boravila sa ekipom u Beogradu i tom prilikom sa Amidžićem i njegovim alter egom Oskarom Savićem uradila intervju. Tokom istog, javnost je imala priliku da vidi kako Ognjen u ulozi Oskara pipka Hanine grudi. Hana i Ognjen su posle obavljenog posla i u narednih nekoliko dana, koliko je Hana boravila u Beogradu, nastavili da se druže. 

Tokom poslednjeg dana, Amidžić i Hanči su otišli na piće da se pozdrave i završili u njenoj hotelskoj sobi. Šta se tom prilikom desilo, pretpostavljate i sami. Milici nije trebalo dugo da sazna za Ognjenovu avanturu te da zatraži razvod braka. Takođe, tvrdi naš izvor, nesporazumi su počeli onog momenta kada je Ognjen počeo da igra dvojnu ulogu, tačnije kada se počeo javnosti predstavljati i kao Oskar Savić, te kao takav počeo da vodi potpuno slobodnjački život, tvrdeći da je sve to sastavni deo šou biznisa. 

Nekadašnji supružnici su tada naveli: "Nakon ovog obaveštenja druge izjave i komentare na ovu temu nećemo davati. Molimo vas da našu želju i odluku ispoštujete, s obzirom na to da smo sami odlučili da ovu vest podelimo sa medijima."  

Da bismo čuli komentar jednog od aktera cele priče, pozvali smo Hanu, koja je tom prilikom izjavila: "Ognjena Amidžića sam upoznala prije dvije godine na 'Sedmici mode' u Sarajevu, od tada smo u dobrim odnosima i kontaktiramo preko 'Fejsbuka'. Pitala sam ga da mi bude gost u rubrici 'Saveti za sponzoruše' i on je pristao. Uradila sam intervju i sa Oskarom i sa Ognjenom. Istina je da sam ponudila Oskaru da ga razdevičim i to je to. Ništa više nije bilo između nas. Poznata sam kao osoba koja nema dlake na jeziku, pa bih, da je bilo nešto između Ognjena Amidžića i mene, ja to sigurno javno priznala, pogotovo sada kad se razveo."

Objavljeno: iYupi Dana: 2.6.10. Uz oznake: , , , , . Možete pratiti odgovore prijavom na: RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comments for OGNJEN AMIDŽIĆ SE RAZVEO ZBOG HANE!

RECI SVOJE MIŠLJENJE:

PRATI iYupi email-om:

NAJNOVIJE VESTI

Video of a Day

2010 iYupi.com Magazine. All Rights Reserved. - Designed by iYupiDesign